دوره آموزشی نرم افزار SolidWorks، فصل 1 : شروع کار بانرم افزار SolidWorks،جلسه SW,1.3 : آشنایی با محیط کار نرم افزار SolidWorks
محیط کار نرم افزار
در جلسه قبل اصطلاحات و لغات پر کاربرد انگلیسی استفاده شده در solid work را برای شما آموزش دادیم که به درک بهتر شما از محیط این برنامه کمک بسیاری میکند. لذا قبل شروع آموزش یکبار دیگر آن را مرور کنید تا ذهنیت کلی از نام نوار ابزار ها ایجاد شود .خب به آموزش محیط کار نرم افزار SolidWorks برمیگردیم بعد از اتمام نصب نرم افزار در دسکتاپ آیکون چند برنامه ایجاد میشود که شما باید نرم افزار اصلی یعنی SOLID WORK 2017 را اجرا کنید این کار برای اولین بار ممکن است حدود 30 ثانیه به طول بیانجامد . بعد از اجرای برنامه صفحه ی کاربری این نرم افزار نمایش داده میشود که برای شروع ما باید یک فایل ایجاد کنیم که مطابق شکل زیر بر روی آیکونی که در برنامه و جود دارد کلیک میکنیم .
که اینکار را با فشردن همزمان کلید ctrl+n نیز میتوانید انجام دهید . بعد از کلیک بر روی این آیکون پنجره زیر نمایش داده میشود . برنامه سالید ورکس از سه محیط اصلی به نام های part – assembly – drawing تشکیل شده است . که به ترتیب محیط part برای ایجاد و طراحی قطعه .محیط assembly برای مونتاژ قطعات طراحی شده و محیط drawing نیز برای نقشه کشی و نماهای مربوط به قطعات و مجموعه های طراحی شده در محیط های part وassembly می باشد .
با کلیک بر روی ایکون partوارد محیط part میشویم .
در قسمت چپ صفحه درخت طراحی را مشاهده میکنید.
یکی از مهم ترین بخش ها برای ویرایش درخت طراحی میباشد که چگونگی مراحل طراحی رانشان میدهد .
در بالاترین قسمت این بخش نام قطعه ای که بر روی آن کار میکنیم قرار دارد .
انواع صفحات کاری
در قسمت پایین تر این درخت سه صفحه ی استاندارد :
Front plan
Top plan
Right plan
قرار دارد که برای شروع طراحی قطعه باید یکی از این صفحات را انتخاب کنیم .در قسمت origin نیز میتوان تنظیمات مربوط مبدا مختصات را انتخاب کرد . با پیشروی و طراحی قطعه قسمت های مختلف و ویژگی ها نیز زیر این قسمت اضافه میشوند که کل این مجموعه در خت طراحی نام دارد .
سپس به قسمت منوی اصلی برنامه می رسیم.
در قسمت بالا سمت چپ و کنار آرم سالید ورک فلش کوچک وجود دارد.
با انتخاب آن می توان به این منو دسترسی پیدا کرد .
این بخش از هفت قسمت file,edit,wiew,insert,tools,window,help تشکیل شده است.
که قسمت های مهم آنرا نیز توضیح میدهیم .کاربرد قسمت های fille,edit همانندسایر برنامه های تحت ویندوز می باشد که میتوان پسوند فایل خروجی ونحوه سیو فایل را از قسمت فایل تغییر داد .
تغییرات مربوط به نوار ابزار
برای تغییرات مربوط به نوار ابزار ها که کدام یک بروروی صفحه نمایش داده شود می توانیم با کیلیک بروری wiew وانتخاب گزینه tool bars نوار ابزار مورد نظر را انتخاب کنیم.
در صفحه اصلی نمایش داده شود که در تصویر زیر مراحل انجام آن را مشاهده میکنید .
محیط گرافیکی
مدل طراحی شده در صفحه گرافیکی نمایش داده می شود.
می توان روی این صفحه دستورات لازم را روی قطعه اجرا کرد.
هم چنین می توان قطعه را به نماهای مختلف چرخاند که این کار هم به وسیله ایکون موجود در صفحه و هم با فشردن کیلد وسطی موس و نگه داشتن آن و حرکت آن به جهات مختلف انجام داد .
در کنار منوی اصلی نیز آیکون های سیو و .. وجود دارد.
می توان با فشردن ترکیبی کلید ها از میانبر آن ها استفاده کرد.
دیدگاهتان را بنویسید